autolakken en toebehoren

Wat we Doen

Wij zijn de specialist autolakken in Antwerpen. In onze nieuwe shop vindt u alle carrosserieartikelen die nodig zijn voor een perfect en zorgeloos herstel van uw voertuig. We zijn gemakkelijk bereikbaar en garanderen de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Naast autolakken vindt u bij ons pure cellulose thinner, ontvetters en siliconen removers, alle plamuren, vullende en snel drogende grondverf en verschillende hoogglanzende vernissen. Ook in ons gamma schuurmateriaal sluiten we geen compromissen.

Kom vrijblijvend langs en overtuig zelf! Welkom.

mobihel-banken-kleur

Autolak

Vernis

Grondverf

Schuurpapier

Service

Wij zijn trots op onze persoonlijke service.

Wij hebben graag rechtstreeks en persoonlijk contact met u. Wij werken nauw samen met de fabrikant, zo hebben we steeds de nieuwste producten in voorraad. We volgen de ontwikkelingen in deze technologische markt nauw op zodat u steeds op de meest recente kwaliteit kan rekenen. Met ons uitgebreid gamma komt ook een uitgebreide service zoals professionele uitleg over het gebruik en bijhorende demonstraties.

Merken

Body Shop Essentials

De ‘Body Shop Essentials’ zijn de essentiële producten voor de Koetswerk-kunstenaar. ‘Essentieel’ want we willen het simpel houden. Snel, efficiënt én leuk om te gebruiken. ‘Kunstenaar’ omdat een koetswerk aanpakken en vormgeven de inspiratie van een artiest vereist.

Mobihel

Mobihel Refinish is een autolaksysteem dat de meest veeleisende hersteller positief kan verrassen. Het systeem is volledig, te beginnen bij de oppervlaktereiniging, grondverven en basislak tot de vernissen.

PPG

PPG Paint is wereldleider op het gebied van professionele verf voor het herstel van auto’s en bestelwagens. PPG vernieuwt voortdurend door autolak lichter in gewicht en duurzamer te maken. Bij aa-rapido kunt u de producten kopen tegen de beste prijs.

Dé shop voor carrosserieherstel.

Van voorbereiding tot afwerkig!

Team AA-Rapido

Autolak Herstellen

Welkom in onze nieuwe shop in Deurne!

U brengt een staaltje mee of de kleurcode van de verf en wij mengen direct de gewenste hoeveelheid voor u. Van autolak in spray tot grote hoeveelheden in verfpotten van 20L.

Contact

Ontdek het gemak van ons afhaal- en afleverpunt en maak jouw pakketbeheer eenvoudiger dan ooit tevoren. Of je nu een online shopper bent die pakketten wil ophalen of een verzender die een betrouwbaar afleverpunt zoekt, wij staan voor je klaar!

Contactformulier

AA-rapido

Adres:
Rolwagenstraat 44
2018 Antwerpen

BTW:
BE 0754.624.762

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag:
9u - 13u & 15u - 19u

Zaterdag:
9u - 16u

Zondag:
Gesloten

Bel, mail of app ons!

hello@aa-rapido.be
0486 84 85 95